Page Menu

Cursusruimte Amsterdam-Oost

Cursusruimte delen in Amsterdam-Oost

Mei Ran Zen Dojo is een meditatiecentrum in Amsterdam-Oost (Watergraafsmeer, Amsteldorp). Het centrum bestaat uit een lichte lesruimte met een lege vloer van ca. 35 m², een voorruimte (keuken) en een kleine hal met een kapstok en WC. Er zijn 2 tafels, 15 stoelen, 15 zitkussens en 15 matjes. De grote ramen van gespiegeld glas) zijn van buiten beschermd tegen inkijk, van binnen zijn er rolgordijnen.

cursusruimte delen - Mei Ran Zen Dojo Amsterdam

Cursusruimte delen in Amsterdam-Oost (Amsteldorp)
In onze huidige participatiemaatschappij is samen delen een belangrijk gegeven. Binnen de zenbeoefening delen wij graag onze meditatieruimte met groepen en personen die het spirituele pad bewandelen. Tegen een kleine vergoeding stellen wij onze ruimte daarom ter beschikking voor andere soorten meditatie, trainingen, coaching-sessies, muzieklessen, lezingen, groepslessen tai-chi, yoga enz.

cursusruimte in Amsterdam Mei Ran Zen Dojo Amsterdam

Beschikbaarheid
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 9.30 – 22.00 uur
woensdag: 9.30 – 18.00 uur en 20.30 – 22.00 uur
zaterdag en zondag: 13.00 – 22.00 uur

Belangstelling?

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes