Page Menu

cursusruimte delen

Mei Ran Zen Dojo is een meditatiecentrum in het rustige Amsteldorp (Amsterdam-Oost). Het centrum bestaat uit een lichte lesruimte met een lege vloer van ca. 35 m², een voorruimte (keuken) en een kleine hal met een kapstok en WC. Er zijn 2 tafels, 15 stoelen, 15 zitkussens en 15 matjes. De grote ramen zijn van buiten beschermd tegen inkijk (gespiegeld glas), van binnen zijn er rolgordijnen.

Mei Ran Zen Dojo Amsterdam - cursusruimte delen

Cursusruimte delen:
In onze huidige participatiemaatschappij is samen delen een belangrijk gegeven. Binnen de zenbeoefening delen wij graag onze meditatieruimte met groepen en individuen die het spirituele pad belopen. Tegen een kleine vergoeding stellen wij onze ruimte ter beschikking voor andere soorten meditatie, trainingen, coaching-sessies, lezingen, groepslessen tai-chi, yoga enz.

Mei Ran Zen Dojo Amsterdam - cursusruimte delen 2

Beschikbaarheid:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 9.30 – 22 uur
woensdag: 9.30 – 18 uur en 20.30 – 22 uur
zaterdag en zondag: 13.30 – 22 uur

Mei Ran Zen Dojo Amsterdam - cursusruimte delen 3

Belangstelling?
Mail naar: meiran@zazen.amsterdam

, ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes